luni, 29 septembrie 2008

Campania Dj Bodysk anti cocalari!


Click pe fotografii pentru cele mai bune filmulete cu cocalari si pitipoance de pe youtube!













































Eeee, iata ca in sfarsit cineva incepe o campanie anti prostie in tara noastra. Au existat intre timp, de la daci pana in prezent, vreo cateva tentative. Una a fost cea a lui Radu Paraschivescu dar cine mai citeste o carte azi ? Toti pe "hai faiv" cu "fitze si figuri" sau harfe cum li se spune in limbajul pur cocalar.

Vrei sa te poti lauda ca esti cu adevarat un cocalar desavarsit? Ia-ti adidasi "Mike", un tricou Gigolo Italiano 800 $, first night free (care daca n-are scris auriu n-ai facut nimic), niste ochelari de soare ca ai lui Neo din Matrix si daca se poate toarna-ti in cap ceva ulei de castor ca sa-ti stea parul lins ca al manelistului tau preferat. Dar sa nu uitam de minunatele tale bijuterii, lanturi cat mai groase si mai "jmechere" si vreo doua trei inele asezate strategic, in ton cu cei doi cercei din fiecare ureche, (musai biluta cu diamant).


Toate acestea fiind efectuate incarca-ti telefonul cu cele mai in voga manele si cauta sa le asculti pe difuzor chiar in metrou sau pe strada. Succes! Noi vom fi in continuare cu ochii pe tine ca sa avem grija ca nu ii vei corupe si pe altii.

Niciun comentariu: